Gondolatok süllyesztője

Az utóbbi időben problémákat szül a gondolataim összerendezése, illetve azok megfejtése, szavakba foglalása. Annyi mindenen jár az agyam folyamatosan, hogy lassan eljutok arra a pontra is, hogy már nem tudom kontrollálni semelyik gondolatomat sem, és megint ott tartok, hogy a negatívak kerülnek többségbe. Elsősorban azért hoztam létre ezt a blogot, hogy majd a gondolataim süllyesztőjévé váljon, egy olyan hellyé, ahol a véleményeimet hosszasan kifejthetem, valamint a gondolataimat rendszerezni tudjam.

Valamiért mostanában nem úgy jönnek a gondolatok, ahogyan az jó lenne, sokszor kalandozom ide-oda és folyamatosan telik a fejem mindenféle hülyeséggel. Meg kell próbálnom az agyam átprogramozni, hogy végre úgy működjön, ahogy kell. Valami elnyomja az értelmes, építő gondolatokat, így előtérbe helyeződnek a baromságok, amelyekről nem tudok leállni. Jelen pillanatban ennek a posztnak a megírása is kisebb gondot okoz, de persze ez betudható annak, hogy késő van már.

Meg kell találnom a probléma forrását, mert ez nem maradhat ebben a formájában. Szeretném rendes és összeszedett gondolatokkal gyarapítani ezt a blogot és rengeteg tervem van más területeken is, amelyeket szeretnék végre megvalósítani. Az agyam átstrukturálására van szükségem, ahhoz pedig elsősorban akaraterőre kell.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s